کسب اعتبار هدیه رایگان کیف پول (کلیک کنید)
0

تفاوت های آزمون تافل و آیلتس چیست

آیلتس یا تافل؟ تفاوت‌های این دو آزمون چیست؟

در مقالات قبلی تاپ زبان بصورت مفصل درمورد آزمون های IELTS و TOEFL صحبت کردیم. اما شاید خیلی از افراد فرق این دو آزمون را ندانند و دوست دارند تفاوت های این آزمون ها را بشناسند تا بتوانند بنابه نیاز خود مدرک یکی از آنها را کسب کنند.

در این مقاله از تاپ زبان قصد داریم درمورد تفاوت آزمون های TOEFL و IELTS با هم صحبت کنیم.

انتخاب آیلتس یا تافل

اگر قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور داشته باشید. تقریبا برای اپلای (Apply) کردن در هر دانشگاهی ابتدا باید یکی از آزمون‌های تسلط به زبان انگلیسی را پشت‌سر بگذارید. دو آزمون پذیرفته شده زبان انگلیسی در سراسر جهان تافل و آیلتس هستند.

هر دو آزمون به طور دقیق سطح زبان انگلیسی شما را ارزیابی می‌کنند و در سراسر جهان به طور گسترده توسط مؤسسه‌ها و دانشگاه‌ها پذیرفته می‌شوند.

دو آزمون از نظر رویکرد، ساختار و معیار‌ها متفاوت هستند. بنابراین شما باید با دقت هر دو را مورد بررسی قرار داده و تصمیمتان را بگیرید.

آیلتس یا تافل: تشابهات

هر دو امتحان در مهارت‌های ریدینگ (Reading)، رایتینگ (Writing)، لیسنینگ (Listening) و اسپیکینگ (Speaking) سطح زبان انگلیسی شما را مورد ارزیابی قرار می‌دهند. هر دو امتحان استاندارد سازی شده‌اند. بدین معنی که در سرتاسر جهان سیستم نمره‌دهی یکسان است.

هزینه آزمون‌های آیلتس و تافل تفاوت چندانی ندارند و هر دو حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ دلار هستند.

شباهت ها در این‌جا به پایان می رسند. در ادامه به تفاوت در هر یک از چهار مهارت می‌پردازیم. راهنمای ما در مورد تفاوت های آیلتس و تافل را بخوانید تا بتوانید مناسب‌ترین گزینه را انتخاب کنید.

هزینه آزمون تافل در سال ۲۰۲۰
پیشنهاد مطلب

آیلتس یا تافل: تفاوت‌ها

تفاوت در اسپیکینگ

احتمالا بیشترین تفاوت تافل و آیلتس در همین بخش است. در آزمون آیلتس شما با یک شخص حقیقی مصاحبه می‌کنید در حالی‌که در آزمون تافل شما باید با کامپیوتر به صحبت بپردازید.

مصاحبه با کامپیوتر ممکن است عجیب به نظر برسد ولی جالب است بدانید که خیلی‌ها این روش را ترجیح می‌دهند.

اسپیکینگ آزمون تافل شامل ۶ سوال است که باید در ۲۰ دقیقه به آن‌ها پاسخ دهید. معمولا دو مورد از سؤالات مربوط به موضوعات آشنا مثل شهر محل اقامت و یا خانواده است.

همچنین از شما خواسته می‌شود تا اطلاعات مکالمه‌ای را خلاصه کرده و نظر خود را بیان کنید. در پایان دوباره مکالمه‌ی کوتاهی را به شما می‌دهند تا آن را خلاصه کنید.

اسپیکینگ آزمون آیلتس شامل سه بخش است که باید در ۱۵ دقیقه به آن‌‎ها پاسخ دهید. این آزمون در حضور یک شخص حقیقی است و بیشتر شبیه یک مکالمه‌ی واقعی است.

بخش اول مربوط به موضوعاتی آشنا مثل تحصیلات، شغل و . . . است. سپس موضوعی به شما می‌دهند و شما ۱ دقیقه فرصت دارید تا درمورد آن فکر کنید و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه در مورد آن صحبت کنید. در بخش آخر شما باید به سؤالاتی درباره‌ی موضوع بخش دوم پاسخ دهید.

تمرین لیسنینگ آیلتس با جواب - 28 نوامبر 2020
پیشنهاد مطلب

یکی از مزیت‌های آیلتس این است که در صورت وجود هر ابهامی، آزمون‌دهنده می‌تواند به طور مستقیم از شخص مقابلش سؤال کند که طبیعتا در آزمون تافل این امکان وجود ندارد.

 تفاوت در رایتینگ

بزرگترین تفاوت این قسمت درواقع مربوط به نحوه نوشتن است. آزمون‌دهندگان تافل باید متن خود را با کیبورد تایپ کنند ولی آزمون‌دهندگان آیلتس باید روی کاغذ بنویسند.

آیلتس و تافل هر دو شامل دو سؤال هستند ولی فرمت آن‌ها کمی متفاوت است.

در بخش اول آزمون تافل شما ابتدا باید متن کوتاهی بخوانید سپس به فایل صوتی در همان موضوع گوش کنید و برای سؤالی که از شما پرسیده می‌شود، پاسخ کوتاهی بنویسید. بعضی زبان‌آموزان این روش را ترجیح می‌دهند زیرا نیازی به دانش قبلی درباره‌ی موضوع ندارند.

در بخش دوم باید مقاله‌ای استدلالی در موضوعی خاص بنویسید. متنی که برای بخش دوم می‌نویسید طولانی‌تر است و مشابه مقاله‌های دانشگاهی است.

دو نوع آیلتس جنرال و آکادمیک، در قسمت رایتینگ تفاوت‌هایی دارند. به طور کل آیلتس جنرال برای افرادی مناسب است که قصد مهاجرت دارند و آیلتس آکادمیک برای کسانی مناسب است که قصد ادامه تحصیل در دانشگاه‌های خارجی دارند.

رایتینگ آیلتس دو بخش دارد و بطور کل ۱ ساعت وقت دارید تا برای هر دو بخش بنویسید. برای تسک ۱ آیلتس آکادمیک شما باید مقاله‌ی کوتاهی در مورد نمودار، نقشه یا فرایندی بنویسید و برای تسک ۱ آیلتس جنرال شما باید نامه‌ای در خصوص موضوع داده شده بنویسید.

۱۳ نکته کاربردی برای آموزش زبان به کودکان + ویدیو
پیشنهاد مطلب

در تسک ۲ آیلتس باید مقاله‌ی کوتاهی بنویسید. این قسمت برای آیلتس جنرال و آکادمیک تقریبا مشابه است. تنها تفاوت مربوط به موضوع رایتینگ‌ها است. عموما موضوع رایتینگ آیلتس جنرال مربوط به کارهای روزمره است درحالیکه امتحان آکادمیک طیف گسترده‌تری از موضوعات علمی، فناوری، اقتصادی و غیره را دربرمی‌گیرد.

تفاوت در Listening

قسمت لیسنینگ آزمون‌های آیلتس و تافل تفاوت‌های زیادی دارند. از جمله مدت زمان امتحان، متن، نوع سوال‌ها و لهجه.

طول امتحان لیسنینگ تافل ۶۰ دقیقه است و موضوع آن مباحث دانشگاهی است. درحالی‌که در آزمون آیلتس نیمی از موضوعات دانشگاهی و نیمی دیگر اجتماعی هستند و طول امتحان نیز ۳۰ دقیقه است.

سؤالات در آزمون تافل همگی چند گزینه‌ای هستند ولی آزمون آیلتس طیف گسترده‌ای از سؤالات مختلف را دربرمی‌گیرد.

در آزمون تافل لیسنینگ مربوطه فقط به لهجه‌ی آمریکایی استاندارد است ولی در لیسنینگ آزمون آیلتس لهجه‌های کشورهای مختلفی را خواهید شنید. ازجمله ایرلند، ولز، اسکاتلند، ایالات متحده، کانادا، استرالیا.

تفاوت در ریدینگ

تفاوت اصلی بین آیلتس و تافل در ریدینگ نوع سؤالات مطرح شده در دو آزمون است. همان‌طور که قبلا نیز اشاره شد، سؤالات آزمون تافل همگی چند گزینه‌ای هستند در حالی‌که آیلتس انواع مختلفی از سؤالات را دربرمی‌گیرد.

برخلاف تافل که متن ریدینگ‌ها همیشه از موضوعات دانشگاهی گرفته می‌شود، موضوع ریدینگ آیلتس بسته به انتخاب شما (آکادمیک و یا جنرال) می‌تواند دانشگاهی و یا غیر دانشگاهی باشد.

منبع: مکتب خونه

لطفا امتیاز دهید
ارسال دیدگاه